Syksyn ja talven kiireiden hellitettyä aion nyt vihdoin tehdä analyysit eri sarjojen suorituksista.

Sitä varten pyytäisin kaikkia kilpailijoita piirtämään reittinsä sekä karsinnan että finaalin reittihärveleihin. Pääsarjoihin osallistuneiden ei gps-seurannan takia tarvitse piirrellä finaalin reittiä, mutta olisin todella kiitollinen, jos mahdollisimman moni kävisi rustaamassa karsinnan reittinsä.

Jos ei millään jaksa piirtää, niin reitin voi lähettää myös gpx-tiedostona* tai vaikka kännykkäkuvana kartasta osoitteeseen jone [ättä] ok77 piste fi.

Reittien lisäksi kaikenlaiset kommentit radoista, omasta suorituksesta, jne. ovat erittäin tervetulleita! Kommentit voi lähettää sähköpostin lisäksi vaikka anonyyminä tällä palautelomakkeella.

* Jos reitti on tallennettu esimerkiksi Suunto Movescountiin, Garmin Connectiin tai Polarin vastaavaan palveluun, saa sen helposti tallennettua gpx-tiedostoksi esimerkiksi komennolla Työkalut > Vie muodossa: GPX, Export to GPX, tms.

 

Päivitys 5.7.2017: Analyysin teko on hieman takkuillut, mutta se on tulossa! Viimeistään ennen tämän vuoden SM-pitkää pääsee orientoitumaan aiheeseen uudestaan. Kannattaa siis edelleen käydä piirtämässä oma reittinsä härveliin, jos se on vielä piirtämättä!